PRP + HIJALURONREŠENJE ZA BOL U ZGLOBOVIMA

PRP TRETMAN-REŠENJE ZA BOL U KOLENU, KUKU I RAMENU

Denegerativne bolesti poput gonartroze i koksartroze uz sportske povrede zglobova, tetiva i ligamenata predstavljaju najčešće uzročnike bola. Degenerativne bolesti zglobova su praćenje blagim zapaljenskim procesom koji vremenom dovodi do oštećenja struktura zgloba i smanjenjem hrskavice, što je praćeno bolom i smanjenjem pokretljivosti. Najčešće su zahvaćeni zglobovi kolena, kuka i ramena.

 

PRP TEREPIJA U LEČENJU OSTEOARTROZE ZGLOBOVA
 

Plazma obogaćena trombocitima dovodi do smanjenja zapaljenja koji je glavni uzrok oštećenja hrskavica zglobova, čime se značajno usporava proces oštećenja zgloba i odlaže operacija. Najveću efikasnost tretman krvnom plazmom pokazuje u lečenju artroze kolena(gonartroza), artroze kuka (koksartroza) i oštećenje tetiva ramena

 

PRP OBNAVLJA HRSKAVICU I ELIMINIŠE BOL U ZGLOBOVIMA

 

Krvna plazma bogata trombocitima sadrže i brojne citokine i faktore rasta koji dovode do delimičnog opravka oštećenje hrskavice, tetiva i ligamenata zgloba, smanjenja bola i vraćanja pokretljivosti.

 

HIJALURONSKA KISELINA U KOMBINACIJI SA PRP METODOM

 

Hijaluronska kiselina sadržana u preparatu obezbeđuje brzo uklanajnje bola. Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u sinovijalnoj tečnosti zglobova i sadužena je za smanjenje mehaničkog stresa koji trpe zglobovi i ishranu hrskavice. Usled starenja dolazi do smanjenja sinteze hijaluronske kiseline u zglobovima. Nadoknadom hijalurona, ne samo što dolazi do lubrikacije (podmazivanja) zgloba, već dolazi i do smanjenja zapaljenja i stimulacije lučenja sopstvene hijaluronske kiseline. Pored toga, hijaluron omogućuje postepeno oslobađanje faktora rasta iz trombocitima(PRP)

 Telefon:060/345-03-04


Reumatologija i fizikalna terapija

Naš ekspertski tim posvećen je dobrobiti pacijenta. Našim pacijentima je na raspolaganju reumatološka ordinaciju,savremena ultrazvučna dijagnostika, fizikalna terapija, PRP terapija, injekcije hijaluronske kiseline, akupunktura i celokupna rehabilitacija reumatoloških pacijenata. 

Kontakt podaci

    Poliklinika Pekic Beograd

    Bulevar Zorana Đinđića 123g

Trenutni popusti:

No news available.